Sign-Up Details

Please sign up to help.

Date & Time: Saturday, September 22, 2012, at 7:00 am for 10 hours
Organizer: Jim Miller , (512)555-5555 - Email the Organizer
Location:

Description:

Scouts emblem

The 2012 Scout-O-Rama is just around the corner and promises to be a fun time for all troops throughout Central Texas. As usual this year's event will be held on the fourth Saturday of September at Zilker Park from 7:00 am - 5:00 pm.

The event will include many different exhibits and activities for scouts to participate in. To prepare for this year's event, Troop #474 will be putting together an exhibit booth titled "How to Tie a Knot". All scouts in our troop are encouraged to attend the exhibit preparation events that are scheduled below. This will be a great opportunity to learn some new skills and to meet other scouts.

On Scout-O-Rama day, we will also need scouts to sign up for shifts to set up the exhibit booth, man the booth, and tear it down. Each shift is limited to 1 hour and requires between 4-6 scouts per shift. Parents are also encouraged to help during the set-up and tear-down phases.

If you have any questions or concerns please contact your den leader.

I hope you enjoy preparing for and experiencing Scout-O-Rama this year.

Sincerely, Your Scoutmaster

Respond by: Saturday, September 15, 2012
Reminder: A reminder will be sent to participants 1 week before the event and 2 days before the event.
Event Link: http://www.sagepoint.com/ScoutoramaVolunteers

Items Needed:

# Items Needed Sign-Up
4 100-count packages of plastic cups (12-ounce size)
Needed for Exhibit Set-up on SOR Day
4 Sign Up
15 Three-gallon containers of drinking water
Needed for Exhibit Set-up on SOR Day
0 15 Taken
5 Folding Tables - 8 feet long
Needed for Exhibit Set-up on SOR Day
5 Sign Up
2 Tent Covers - 10' x 10'
Needed for Exhibit Set-up on SOR Day
2 Sign Up

Tasks to Do:

# Task Needed Sign-Up
  SOR - Exhibit Prep Day #1
8/25/2012 at 9:00am for 3 hrs
How to Tie and Use Knots
  Sign Up
  SOR - Exhibit Prep Day #2
9/08/2012 at 9:00am for 3 hrs
Building Exhibit Displays
  1 Taken
Sign Up
  SOR - Exhibit Prep Day #3
9/15/2012 at 8:00am for 4 hrs
Prepare 500 Knot Tying Kits
  1 Taken
Sign Up
6 Set Up Exhibit Booth
9/22/2012 at 6:00am for 1 hr
This needs to be completed by 7:00 am
6 Sign Up
4 Exhibit Booth - 7:00 am Shift
9/22/2012 at 7:00am for 1 hr
This is a 1 hour shift
4 Sign Up
4 Exhibit Booth - 8:00 am Shift
9/22/2012 at 8:00am for 1 hr
This is a 1 hour shift
4 Sign Up
4 Exhibit Booth - 9:00 am Shift
9/22/2012 at 9:00am for 1 hr
This is a 1 hour shift
4 Sign Up
4 Exhibit Booth - 10:00 am Shift
9/22/2012 at 10:00am for 1 hr
This is a 1 hour shift
3 1 Taken
Sign Up
4 Exhibit Booth - 11:00 am Shift
9/22/2012 at 11:00am for 1 hr
This is a 1 hour shift
4 Sign Up
4 Exhibit Booth - 12:00 pm Shift
9/22/2012 at 12:00pm for 1 hr
This is a 1 hour shift
4 Sign Up
4 Exhibit Booth - 1:00 pm Shift
9/22/2012 at 1:00pm for 1 hr
This is a 1 hour shift
4 Sign Up
4 Exhibit Booth - 2:00 pm Shift
9/22/2012 at 2:00pm for 1 hr
This is a 1 hour shift
4 Sign Up
4 Exhibit Booth - 3:00 pm Shift
9/22/2012 at 3:00pm for 1 hr
This is a 1 hour shift
4 Sign Up
4 Exhibit Booth - 4:00 pm Shift
9/22/2012 at 4:00pm for 1 hr
This is a 1 hour shift
4 Sign Up
6 Exhibit Booth - Event Tear-down
9/22/2012 at 5:00pm for 1 hr
This should be completed by 6:00 pm
6 Sign Up



Response List:


Will Attend (3 adults, 0 children)
Diane Phillips (+0 adults, +0 children)
Ed Baker (+0 adults, +0 children)
Sagepoint Example (+0 adults, +0 children)

Will Not Attend (0)
None

Undecided (0)
None
Not Yet Replied (1)
Fran Jones



Instructions

Click on the appropriate buttons to respond. Fill in the pop-up information. Click on RSVP/Update to submit an RSVP.

Already Registered on Sagepoint?

Log-in for more features:

Email Address:
Password:
Forgot Password?
Keep me signed in.

Want to Create Your Own Sign-ups?

You can create simple, powerful sign-ups, events, schedules and more with a free account on Sagepoint.   Join Today!