Sign-Up Details

Please sign up to help.

Date & Time: Friday, May 8, 2015, at 8:00 am for 6 hours
Organizer: Pam Miller , (555)555-5555 - Email the Organizer
Location:

Description:

To use this example as a template, click on the orange "Copy Event" at the bottom of the page. You can then edit and save it to your personal Sagepoint account. 

The ads to the right are an example of Spirit Ad Fundraising.  Spirit Ad sponsorships make it easy for parents and community businesses to support the school or PTA and promote their business at the same time.  For more info go to http://www.spiritad.com/

Hello Cheetah Parents,

Our first annual science day demonstrations will be provided by specialists from the local university. We will need many volunteers to help with the the various segments.  Please sign up below to help out. 

We also need help with related supplies.  Sign-ups for these are below as well. 

This is a PTA sponsored event, so you can submit your receipts for reimbursement. Forms are available in the front office.

Thank you for helping to make our school OUTSTANDING.

Sincerely,

Pam Miller

PTA President

 

Jackie Cheng

PTA - special activities committee chair

 

Respond by: Friday, May 1, 2015
Reminder: A reminder will be sent to participants 1 week before the event and 1 day before the event.
Event Link: http://www.sagepoint.com/SchoolEventVolunteers

Items Needed:

# Items Needed Sign-Up
200 Red balloons, filled with air and tied
Bring in a big trash bag.
200 Sign Up
200 Blue balloons, filled with air and tied
Bring them in a big trash bag.
150 50 Taken
Sign Up
50 Yellow yarn cut into 1-yard lengths
50 Sign Up
50 Red yarn cut into 2-foot lengths
50 Sign Up
12 Bottles of school glue
0 12 Taken

Tasks to Do:

# Task Needed Sign-Up
  - HUMAN BODY SEGMENT -
 
4 8:00 AM - 10:00 AM
5/09/2014 at 7:45am for 2 hrs 15 mins
Please arrive 15 minutes early for training.
4 Sign Up
4 10:00 AM - 12:00 PM
5/09/2014 at 9:45am for 2 hrs 15 mins
Please arrive 15 minutes early for training.
4 Sign Up
4 12:00 PM - 2:00 PM
5/09/2014 at 11:45am for 2 hrs 15 mins
Please arrive 15 minutes early for training.
3 1 Taken
Sign Up
  - OCEAN LIFE SEGMENT -
 
3 8:00 AM - 10:00 AM
5/09/2014 at 7:50am for 2 hrs
3 Sign Up
3 10:00 AM - 12:00 PM
5/09/2014 at 9:50am for 2 hrs
3 Sign Up
3 12:00 PM - 2:00 PM
5/09/2014 at 11:50am for 2 hrs
2 1 Taken
Sign Up
  - ANIMAL KINGDOM -
 
8 8:00 AM - 10:00 AM
5/09/2014 at 7:50am for 2 hrs
You will be assigned to areas in pairs.
8 Sign Up
8 10:00 AM - 12:00 PM
5/09/2014 at 9:50am for 2 hrs
You will be assigned to areas in pairs.
8 Sign Up
8 12:00 PM - 2:00 PM
5/09/2014 at 11:50am for 2 hrs
You will be assigned to areas in pairs.
8 Sign Up



Invite Others:

Optional: Enter the emails of people you wish to invite to this event.
Tip: You can enter or cut and paste multiple addresses at once.



Response List:


Recipients (5)
Bob Torres
Carol Jensen
Ed Baker
Fran Jones
Sagepoint Example



Instructions

Click on the appropriate buttons to respond. Fill in the pop-up information. Click on RSVP/Update to submit an RSVP.

Already Registered on Sagepoint?

Log-in for more features:

Email Address:
Password:
Forgot Password?
Keep me signed in.

Want to Create Your Own Sign-ups?

You can create simple, powerful sign-ups, events, schedules and more with a free account on Sagepoint.   Join Today!